Roadtrip...

Ahh, i går var vi på riktigt äventyr!! =) Robin, Rannes babe.. mådde ite riktigt bra så vi bestämde oss för att skjutsa hem honom till lilla V...Åh, självklart är jag inte den som tackar nej till en liten roadtrip.. Jaaaa, ni som känner mej vet att jag ÄLSKAR detta!! Haha..
Sååå, framåt kvällen efter alldeles för mumsig tacobuffe hos Ranne, begav vi oss i den supertuffa Hondan mot vårt älskade Vetlanda.. Med Ranne som chaffis och mej som första Dj, kunde ju resan inte gå annat än perfect ;) Med härlig musik for vi längst fram med vägen!!

Väl framme släppte de söta kärleksparet av mej hos Sebbe en sväng!! Ahhh, såååå mysigt att träffas en liten sväng, medans Ranne släppte av Robin! Saknar Sebbe såå mykke, så en liten kram å puss satt inte helt tokigt inte ;) Hihi!! Efter lite gos var de åter igen dags att fara hem till Vxö...
Denna gången med mej som racerförare och Ranne som Dj.. hehe en salig blandning med massa hits, och framförallt smurfhits! Ahhh... Grymt rolig resa..
Kvällens höjdpunkt var när vi tog en liten picknic med bilen i skogen, med våra flurries med chokladsås.. Haha!! Två virriga brutts på äventyr! ;) Det är vi de..

Men timman tillbaka kändes kort.. alldeles för kort, hade kunnat köra ett bra tag till.. bara så skönt att sitta och skratta och flumma i mängder! Det behövdes efter helgen som varit..=/

Men nu dröjer det bara två dagar tills nästa Roadtrip tillbaka till Vetlanda och våra favoritpojkar... å denna gång får vi stanna nästan en hel vecka.. längtar!!!


..::Fina flickor får fisa::..

Kommentarer
Postat av: Ranne

Konstigt att det kändes mkt lättare att kommentera detta än giddens.
Det var en rolig roadtrip det. Jag uppskattade alla skratt efter helgen tråkigheter.
Fy vad duktiga vi har varit idag..och fisiga..heheh
Ses imorgon..då blir det plugg o sen staaaan! kram

2008-04-28 @ 23:24:26
Postat av: Anonym

Hehe ang "Fina flickor får fisa", det bevisade du ju redan på gymnasiet..;)//Anonym

2008-04-29 @ 17:34:21
Postat av: Sushi

Håller med
dig, att åka på roadtrip säger man ju inte nej till! I sommar får vi se till att åka på roadtrip! Puss

2008-04-29 @ 18:13:27
Postat av: Sofie

Lina vi måste åka på lite roadtrips i sommar!! ska bli skönt att va hemma så vi kan träffas mycket!
puss

2008-05-07 @ 18:55:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0