Den där lilla klumpen..

Måndag kväll, och jag räknar ner dagarna tills det är helg igen... Sommarjobbet är de bästa, men sovmorgarna snäppet bättre!! Men sova, de hinns ju med ändå:P

Helgen var super.. Mami & jag for till Växjö. Konstigt nog hade jag en klump i magen när jag åkte dit.. Tanken att sommarn går fort & att jag snart ska dit gjorde mej illamående & ont i magen. Jag förstår inte mej själv ibland.. Jag trivs till tusen i Växjö, de underbaraste man kan möta.. dom är mina vänner där.
Men där där klumpen den kan jag inte förklara... Men jag hoppas och ber för att den inte skall finnas där när terminen börjar.. i så fall, kommer det bli en lång & jobbig höst!
Men ändå.. så känner jag mig på något sätt hel här hemma.. Okej, jag tar det att jag är en torris.. Men de kanske är sån jag är.
Lina som aldrig skulle kunna tänka sej att bo i en mindre stad än Gbg, är nu kär i sin egen hemstad Vetlanda.. Jepps,That´s true!


Åhh, nu har jag fått lite träningvärk oxå.. Hehe Sebbe& Jag, fastnade & spelade Nintendo Wii hela tiden..så nu harjag lite smärta! Men ojså skoj.. å en och annan rolig bild & film oxå! =P Moahahhaa*

Fick gå upp i ottan i dag när Sebbe åkt till jobbet för å träna lite..:P MEn hehe.. de hjälpte ju inte speciellt mykke...*morr*


Den snygga bruden  i rosa tennisklänning?! That´s me..=)

So long friends and lovers




.................

Varför kan jag inte bara säga vad är jag vill,& låta mitt hjärta lättas från den sten som där nu finns??
Vågar inte lätta den, vågar inte för att där ska finnas plats till en  ny sten, som är större än den som fanns innan...
 Den stenen som kallas för ensamhet & rädsla...

Därför vill jag att du ska ta bort den, men vill du det? Det innebär uppoffringar för din del, uppoffringar som jag gjorde för länge sen..
Men vågar du ställa dig rakryggad mot dom? Nee, du vågar inte de.. inte ens i fall du vet att jag står bakom dig och håller din hand

Även om jag sa att mina tårar rinner för att du ska göra detta för mig? Tycker du inte att jag är värd de? Bara en liten enkel fråga.. Vad betyder jag, egentligen.. vad betyder jag för dej?


..::För mig betyder du::..

Vad är det som bekymrar...


vad är det som bekymrar Sara Wehn
var våren inte blek och varm och lika ny som förr
var viljan inte hög och hård som sten
har nån sett vart hon tar vägen
när mörkret rullar in
vart hon skyndar under gatlyktornas sken

hon kryssar över torget
men sen tar spåren slut
vad gör hon där när timman är så sen

var inte natten vacker
ljummen, tyst och still
var inte livet rättvist
räckte tiden inte till

vad är det som bekymrar Sara Wehn
nu avgår sista tåget från en mörk och tom perrong
varför kan hon inte säga vad hon vill
luften är så tung inatt
och gräset vått och svalt
som andetag av vit Koonunga Hill

fråga var hon varit
och vem hon vart och sett
ifall hon korsar torget en gång till

var jag inte ärlig
fanns det mer att ge
vad är det som hon gömmer
varför får jag inte se

vad är det som bekymrar Sara Wehn
hon skyndar ut ur porten med en ostörd hemlighet
jag lämnar inte vakan tills jag vet,
vad är det som bekymrar Sara Wehn



Vet inte vad jag ska göra eller inte göra.. Det säga att frågorna ger svar, men om man inget frågar.. kommer sanningen att komma fram med tiden ändå??... Eller om jag blundar riktigt hårt, finns de inte framför min lägre då?
 Var bara ärlig mot mig, det är jag värd, tycker du inte de själv?
Allt jag vill...allt jag vill är att vara lycklig..



Träffade mitt hjärtegull i går.. Hehe,båda lika fräscha efter en dag på jobbet! =)



Världens sötaste Donatello =)



Kolla in världens sötaste vovve! =)
Ranne kom hit med denne unge man som direkt stal mitt hjärta.. Han kommer bli en riktig charmör på campus ;)

Åh, jag har fått äran att bli hans extramamma..=)

Potatis & sill.. Njae, så vuxen midsommar blev de inte..

Nope, i stället tog vi vårt pick och pack och begav oss till den underbara ön, närmare bestämt Öland =) Så Mia och jag tog min älskade bil och begav oss på en roadtrip som jag höjer upp till skyarna, som vanligt var den fullt av massa bus skratt &ett och annat inpulsköp =P


Eftersom tjejernas bil var framme först.. (haha) fick vi order av boysen att INTE packa upp vårt lilla hus.. Å inget klagande för vår sida, i stället satte vi oss i varsin brassestol å njöt av all halvsluft & framförallt skrattade åt alla andra som de satte upp tält.. Haha, ibland är man rätt lättroad & speciellt när man ser hur de blir mer och mer förbannade...






Upppackning av vårt hus..;) Med tre lägenhet & en trappuppgång;)
Sebbe & Kenta Knutt slapp juh allt sånt där.. eftersom de hade flytet och kom dagen efter  =) Så på fredagen var Lina extra glad när Babe hade kommit! <3 Åh, förresten så var våran lägenhet den snyggaste... även om jag vaknade av att Sebbe hade en värmeattack på morgonen.. haha.. detta kommer du få höra länge länge...;)

Sååå,annars har helgen en toppenhelg med mycket ädla drycker, frallor & en eller två klunkar vatten =) Är det midsommar så är de.. Maria & jag borde även ha lite extra eloge.. vi gjorde fina midsommarkransar woho* Jaaa, vi tvingades gå bland tistlar och nässlor.. Men men.. fina blev dom! ;)

Så grymt skönt å slippa tänka på allt annat.. & bara vara med de underbara i vårt hus! Hahahaa..

Självklart kunde vi inte ha en helg utan bus...;) Sebbe "vilade" lite, och inte kunde vi hjälpa att de just då råkade hända lite saker med nagellacket..Moahahaa* Fast du blev sååå SNYGG!! a real hotte! SMACK!!! By the way, ser att ngn snott min partystol..Morr!!!



Woohhhoo* Damn så snygg brud.. ja detta är då en hårspraysreklam.. denna bilden var helt klart ett måste eftersom alla i grannar höll på att fnissa ihjäl sig & trilla av stolarna när Mia, skulle göra sig snygg i håret. Dock, kom en vind en halv sekund efter.. men what the hack, de brydde sej inte hon om. Sååå Wella här har ni de nya hårmodellerna;) Just make a call....;)





Så, nu är allt som heter midsommar över, & tur är väl kanske de.. nu är de jobb, jobb & jobb som återstår.. & det härliga resultatet av detta???!!! Pengar, pengar & åter pengar!!

Förresten så blev jag heelltt förkrossad när jag kom på att det i dag inte är ngt Gossip GIrl.. tisdagarna kan vi lika gärna hoppa över nu när jag inte kan följa det glammiga livet på upper east! Nu får jag kolla på allsång i stället, inte lika glammigt & fancy.. men de funkar väl =P


..::Vill ha dig här hos mig nu::..

Solen har hittat hit??!!

NU har äntligen solen kommit!!! Såå idag begav vi oss för lite ännu mer äventyr! Närmare bestämt storstaden Vetlanda.. HAha!!
Där var det lite halvkostigt som det alltid brukar vara.. konstiga tanter som springer över gatan & mycket övertrevlig personal.. hehe! Jaaa, ni som var med vet vad jag snackar om här..

Å vi hittade ju både det ena och det andra..;) Tält, luftmadrass, sovsäck & framförallt....mat i flytande form! oups* Såå nu är vi redo för vad helgen har att erbjuda.. :)



Hehe, ett bilfoto är juh aldrig fel..Hohohohoho..


I kväll är det dags att heja fram vårt landslag igen.. go boys! Å hejar, ja de gör vi hos Babe å den ffiiinnaaa Tv:n..




..: Tvillingsjälar::..

Taconight och självklart lite sightseen..;)

Jupps, nu är det bara min kära vän Mia & Jag kvar.. Haft en dunderskoj kväll med tjejjerna.. Taco stod på schemat. Å efter lite killbesök, så var det tjejsnack som gällde..;) Alltid lika skoj!

Självklart kunde vi inte hålla oss hemma... utan begav oss på en liten bilrunda...

Sushi & Mia redo för äventyr...




Å vi har de bra, vi här bak i bilen.. Hehe, Heidi, Me & Cilla...
Haha! Haggen hade ju flyttat till eget, som vi var tvungna att inspektera! ÅÅååhh, vi blev riktigt impade båda två.. framförallt av de fina takbjälkarna på övervåningen Hahaha....



Som sagt i mon är det dags att fixa finslipet inför midsommar.. hehe.. lr finslip??!! Vi har ju som sagt ingen stans att spva än, så vi får börja leta där.. Men ett tält med tre rum..;) De ni... Fancy!!! Hahaha...


Såå, nu ska my loving twin & jag ha vårt första sleepoverparty för sommarn.. suck, som jag saknar detta.... så skoj som lina & Maria har.. de har inte många ;)


Såå, nu passar vi på att njuta för fulla muggar..






So long friends and lovers!!


Blondie, and I like It! ;)

Jepps, nu har jag blivit lite mer åt de blonda hållet..Jaa, hårfärgen då. ..Och inget annat om ni nu trodde det :P
Gick till Pilla, lika oviss som vanligt om vad som skulle hända i frisörstolen..=) Å blont blev de denna gången med..härligt!!!





Så mina vänner check out the new me! ;)




I kväll blir de myyssss med Mia! =) Love my friend!! Smack!





..::Tack, ni fina skyddsänglar....för att ni vaktade över min Tvillingsjäl just de sekunderna::..

Gossip...

Passar på att blogga lite i reklamen i Gossip Girl.. Denna underbara serie. Kan man annat än undra hur ett liv på Upper East skulle vara??!! Jaa, ska man tro på serien så verkar de alldeles underbart..men oxå.. fy tusan så mykke skit!!

Jag har det bra här med min söta flickor och pojkar!!

Men måste juh säga att de matchar kläderna grymt snyggt! Men kulle folk tolka klädstilen samma här som de gör där.. Nope, skulle jag komma med de grymt snygga röda strumpbyxorna och en pennkjol.. Skulle folk se snett! Jepps, så är det i denna lilla stad. Här klär vi oss i JC å Hm..jag blir sååå trött!!

Ge mej Chloe´ s väskor & kläder istället!!!!


Standtennis, den nya sporten=)

Inte visste jag att det skulle bli en sport utav strandtennis! Njae, i dag  har Babe och jag spelat för fulla muggar! Dock måste Sebbe ha en eloge för hur han kämpar för att hålla bollen igång... Haha!!

Dock börjades dagen lite hårt.. Lina var lite sliten  från gårdagen! Men what the, är de hemma fest så gäller det ju att bre på lite.. Å konstigt nog så var päronvodkan extra god i går! :P

Men det kanske var därför vi vann över killarna i kubb! Märkligt bara att alla ska vara såå dåliga förlorare.. Hahaha!!
En helskoj kväll som avslutades på Hotellet med rumpor som shakade som tusan! Jepps, de var Mia, jag å Heidi.. medan Sebbe och Ken pimplade lite Öl..:P Maaannnllliiigggttt =P

Efter att ha shakat loss ett bra tag, svek mina hälar mej, och mina älskade pumps som jag värderar såå högt gav mej skoskav..Morr!! Jepps, så Maria darling gav mej skjuts upp till Babe, å där satt han och väntade med Ken på en bänk.. So sweet!! <3
 
Ojdå, nu kom jag ju på.. eftersom jag fick skoskav..är det lika bra att jag köper ett par till skor, som kanske inte ger skoskav :P Lina, du är ett geni!







Sjung om studentens...

Sjung om studentens lyckliga dar... Jepps!!!
 
I dag är det dags för studentet.. Inte för min del då eftersom börjar bli gammal.. Tre år sedan jag stod på flaken å klunka i mig champangne ;)
Jaa, de var tider de, då livet var en dans på rosor, inga motgångar.. å man gjorde vad man ville när man ville..Men som sagt, sedan kom det en verkligenhet utanför den där bubblan.. Där det inte alls var så lätt som jag trodde,kompisar kom och gick.. flyttade till andra städer, och vissa även utanför landet...

Men som tur var, hittade man även dom som är de bästa vännerna i dag!!
Oj, så sentimentalt detta blev, men så ska det juh vara ibland med ;)

Hahhahaaa..


Jepps, i dag ska jag inviga min nya klänning jag köpte häromveckan.. men har dock ett problem.. vilka skor jag ska välja.. hehe. STORT problem!Jepps, för idag väljer jag mellan svarta pumps, eller mina new fancy sandaler.. Hmmm... Ja, det får nog bli en liten modevisning innan det är dags för studentfesterna....


Jepps, ser tillbaka och saknar det med en liten tår i ögat...


..::Forever young::..

Lantlolla??!!

Jaa, detta kan nog diskuteras nu.. Hehe!!! Efter dagar ute på landet nu.. sååå ärjag nog på god väg. Tur att jag har Babe, utanför 50-skyltarna som gör att jag tar mej ngn annan stans ;)

Men som sagt, våren har gått i 250.. så lite lugn var nog de jag behövde nu, om vi ska lyssna på de kunniga :S
Blir bara så trött på allt fjant som blir så fort man gör ngt  i den här vänskapskretsen ;) Tråkigt högstadiefjanteri som alltid väntar när sommarn kommer. Men jag tänker slopa allt de. Orkar inte hålla på med allt sånt! Nope, i sommar ska jag njuta av att vara ledig från skolan... Och har ni problem med mej.. kom till mej då i stället för massa tjaft bakom ryggar å shit! Det är ingen som upskattar de.. Joo, kanske fjortisarna på stan! Men inte JAG i af!´!

Läste att Louis Vuitton och Sex and the city har gjort välgörenhetsprojekt tillsammans, självklart kommer då denna underbart snygga och fancy väskor visas i filmen!! Ahhh, såg en såå snygg häromdagen, fin brun kuvertväska! (svimmade) Såååå.. ni som tycker om mej vet vad jag vill ha. Annars kommer det allt bli en sån i Barcelona! Grymt snygg!
För jag vet att den  kommer göra sig snygg till mina sommarklännningar.. Men som sagt. Den kommer inte komma i minaägor förräns till höst,förhoppningsvis!

Åhh, hittade återigen en klänning i garderoben! Samma sak som med lacost-tröjan har denna översnygga klänning hängt i garderoben alldeles för länge, och använts alldeles för lite!!
Tur att sommarn äntligen är här så jag kan börja använda mina kläder..Hmm!! LINA!!! hahahaaahahha....

Hade varit skönt att gå ut å lägga sig i solen nu med Modeboken.. lr varför inte Make-up, så vi vet hur vi ska lägga skuggorna i den heta sommarnatten??!! Men nej, nej. Den lämnade Lina kvar i lägenheten..Blir ssåååå trött! Så nu blir det till att exprimentera fram en snygg look! Å de ska väl lösa sej det med ;)


So long. Have a great day vänner & lovers!

Fruktens dag..

Läste ngt mycket tänkvärt om bloggar häromdagen..Man skiver oftast så tangenterna glöder.. När man är lite deppig och behöver skriva av sej lite! Men ingen fara kära vänner.. så känner jag inte! Snarare tvärtom! =)

Har haft en underbar dag med massa sol, prat och massa mys..Som sagt Susanna å jag började vår träning inför sommarn..;)
Å framförallr har vi ätit allt i fruktväg.. hehe men men.. det är ju nyttigt :P

Men som sagt.. Solen är farlig nu... Susanna borde nog lyssna till detta! Hahahahahaha....
Tyckte allt synd om dej när du satt med solfrossa och hade på dej stickad tröja!! Stakkars lilla du!! Hoppas de försvinner tills i mon ;)




Förresten, jag har hittat det jag måste köpa nästa gång det blir staden för min del..

*Dior mascara.
*Den underbara chica kjolen jag såg i nya Solo ;)
* Ett par sommar-pumps(skor behövs juh alltid)
* Som plus i kanten får jag även köpa den översöta klänningen, den vita med svarta broderade blommor på..

Jepps, nu har jag ngt att längta efter =) Hahahaaa...

Soliga Tisdag..

Ojojoj.. i dag är jag lite impressed på mej själv måste jag faktiskt säga.. Efter en härlig morgonpromenix å lite sol med Mamma.. Var det dags för staden!! =)
Hade mina nya skor i dag, sikken bra köp. Tillsammans med svarta korta shorts å vitt linne..blev de faktiskt läckert, om jag får säga de själv...Haha!!
Sååå.. med plånboken i höger hand, var jag redo....Men duktig som jag är kom jag hem utan att ha öppnat den en enda gång! Ojojoj.. jag överträffar mig själv ibland! Så den som påstår att Lina skulle vara shopaholic.. Ja! Ni har fel.. Hehe.. i af i dag!! =P

I morgon kommer min lilla Sushi hem från huvudstaden för att spendera sommarn här med mej! =) Å sina parents förstås.. men vi ska i af ha myysss i solen i mon! Cilla kanske oxå kommer.. vilket skulle vara superskoj!!



Mami gjorde ett kap på stan i dag.. en liter för 30 kronor.. de gäller att använda sin teknik! Good Mum!



Efter en dag i solen.. riktigt lantligt kort.. Haha, kolla in mjölkbilen i bakgrunden!! Säger då de.. på landet är det lugnt och skönt..å såå härligt!! =)



Självklart var vi juh tvunga att handla lite skoj till Leo med.. Tyvärr fick jag inte med glädjeskutten på bild. Skulle ha filmat, men jag kan lova.. att glad var han iaf!! =)





Min nya plats..hängmattan =)

Ojojoj, i går njöt jag  av första dagen på sommarlovet.. Lr.. Hmmm mitt sommarlov började egentligenrunt halv tio tiden=P Hade en uppgift som skulle skrivas färdigt innan det var fritt från skolan i några veckor....Wiiieee*

Började faktiskt dagen riktigt hurtigt, gav mej ut på en härlig cykeltur med Winnerbäck i öronen!! Härligt värre!!! När jag kom hem runt åtta tiden var det tipptopp väder utan, å kan man annat än att le och skatta sig lyckig att man var ledig denna underbara dag..

Så efter några visdomsord från Pappa att solen är en farlig plats, la jag mej i hängmattan med en härlig bok!! Gött!!

Dagen har jag spenderat i solen, solen, solen och åter solen...=) Det enda som fattades.. jaa det var en härlig stor pool på trädgården!!! Men vem vet.. Önskar man något riktigt mykke.. ja då kan den gå i uppfyllelse!!! *Önskar*



Woho! Varma grader idag.. men vad gör de när äntligen sommarn är här??!!!




..::Bikini, Vattenmelon & Bra Musik, sommarn är  räddad::..

Sol, sol och åter sol =)

Har bara varit hemma en dag, och Mami har fixat så jag har internet HELA sommaren! Thank´s Mom!! =)

I dag har det varit en superduper dag... Började med att jag blev nertvingad till Ica, för att handla en lyxfrukost (Som jag dumt nog hade lovar Babe tidigare i veckan) Haha.. Såå efter lite frulle tog vi bilen hem till mams och paps.. På med bikinin blev de match i kubb.. Där jag spöade Sebbe 2 ggr..Hehe.. 

Å sen var de strandtennis för hela slanten som gällde..=P Med många snygga poser och moves.. konstigt nog slutade det hela i Vattenkrig..Haha.. Men är det sommar så är de!! =) 

 Efter en härlig grillning nu så sitter jag ute i solen å slappar med laptopen! =) Ä inte livet underbart ibland??!!
 
En underbardag med de käraste <3


..::Himlen är oskyldigt blå::..


RSS 2.0