Härliga Måndag..

Såå, härligt, kom hem från morgonrundan för en stund sen..Haha!
Det är nog det bästa vi kommit på Mia.. våra morgonsamtal & Promenixer.. Trota att en bor i Växjö å den andra i Varberg.... Tur att det finns telefoner =P
Att vi kan ha sååå mycket att prata om när vi går, hehe rätt otroligt att det aldrig blir uttjatat.. Åh jag håller allt tummarna mellan Mr. Jaaa vad ska vi kalla honom... blondie??!! å dej! =P Haha! Love is in the air..


ÅÅååhh, så glad blev jag när lilla Sushan sa att hon kommer å hälsar på mej på onsdag!! =)
Wiieee* Då sjutton är de pyjamasparty som gäller för fulla muggar!!! Haha!!

Nope,nu är det frulle som gäller!!



LOVE


Count on me..

Count on me through think and thin
A friendship that will never end
When you are weak, I will be strong
Helping you to carry on
Call on me, I will be there
Don't be afraid
Please believe me when I say
Count on...

I can see it's hurting you
I can feel the pain
It's hard to see the sunshine though the rain
I know sometimes it seems as if
It's never gonna end
But you'll get through it
Just don't give in cause you can...

I know sometimes it seems as if
We're standing all alone
But we'll get though it
Cause love won't let us fall

Count on- Whitney Houston.

Tänker på dej hjärtat, släpper aldrig din hand..<3


LOVE

Här finns alltid

Tjejkväll & Fotboll

Jepps, i går var vi fyra brudar laddade till tusen.. Haha!! Efter ett otroligt jobbigt tränings-pass kilade vi alla hem för att göra oss iordning för myspys och fotboll hos mej =)

Supersugna som vi var slog vi till med lyxmat.. Tacos ;) Ser ju nästan ut som riktiga kockar..Ja leendet var ju på topp hos oss alla.. inkl. fotografen.. Som höll på att kissa ner sig när Malin berätta om vad hon varit med om.. Haha!!!!!
image16

Å resultatet blev ju bra med.. Tacosen smakade smaskens, å de tyckte vi nog alla eftersom vi alla satt knäpptysta i sådär 10 minuter å bara åt haha!!!

Tyvärr så slutade ju inte kvällens match som vi ville..Rackans rabarber!!!!

 Men visst blev vi chockade under matchens gång.. Lr framför allt Malin som var helt förkrossad över att hennes man (Olof Mellberg) hade rakat håret..!!! =P Hoho!!


En superhärlig kväll, tack tjejjer!! <3



LOVE

Blickar tillbaka...

Livet är härligt just nu..med bara så ynka problem.. som knappt än värda att nämna..Men ibland får man de där återblickarna på hur livet såg ut för några år sedan..

Ingen kan väl glömma den otroliga gemenskapen vi hade under sista tiden på gymnasiet.. De var vi och vi trodde att det alltid skulle vara så..Att ingen eller inget skulle komma emellan oss och vårt härliga glada gäng!
Trots många skratt och tårar trodde jag verkligen att det skulle vara lika tajt som under skolan.. Men det visade sig vara annorlunda i "verkligheten"....

När vi senare tog våra första skakiga steg ut i verkligeheten..visade det sig att det kom nya underbara människor in i våra liv...De som kom in.. kommer stanna i mitt hjärta för alltid. Det är en sån känsla man har i kroppen...Och jag kan aldrig tacka nog för att jag får ha er i mitt liv <3

När man ser tillbaka så kanske det var en stor miss av oss alla att släppa taget... men å andra sidan kanske vi var tvungna att göra det.. för att kunna se vart våra vingar bar oss....

Underbara år, som jag vet de flesta i vårt gäng ser tillbaka på och saknar då och då...


image15


Jag vet att vi alla ser tillbaka på studerna med stora leeden.... Å det enda vi kan göra, är att tacka varandra för de fina åren vi hade tillsammans!!

Och jag kan med säkerhet säga.. att detta var en av de bästa dagarna i våra liv!!! Saknar



LOVE

Härligt solsken..

I dag är det en sån där härlig höstdag.. Solen skiner för fullt ute och det ser bara för härligt ut!! =)
Så det ska bli skönt med ett sjövarv med Jennie.. å sen ta en låååånnggg fika på stan..hihi Mysigt!! Å precis de man ska göra efter ett sjövarv.. fika.. hehe!
Å lite shopping kanske vi hinner med oxå.. vem vet?!

Ge er och njut av denna härliga dag!


LOVE

Ständigt sökande?

Ni vet alla söker ständigt efter den där vännen som förstår mig innan och utan.
Som trots alla brister och felsteg finns där i vått och torrt.
Hon/han som alltid finns där med utsträckta armar,
som ger de där varmaste kramar som man ibland behöver
Som lyssnar och ger råd, trots att man pratar om samma saker om och om igen
Den där vänner som man vet kommer finnas där livet ut.
Jag behöver inte söka längre... Jag har hittat min..
Och henne kommer jag aldrig släppa taget om..
               Tvillingsjälar



image12


LOVE

Ny Frisyr..

Heeelaa 2 timmar och en kvar spenderade jag i går hos frisören! Bara för underbart härligt??!! Såå skönt å bara sätta sig och Pillan fixar allt =) Hon är en stjärna.. Ska aldrig byta frisör!!  Haha!!!
Lite förändring blev de allt...lite mer mot höstiga färger..

Satt å kika ut från mitt fönster nu.. Härliga färger på träden..Vill bara att klockan ska bli kväll så man får kura ner i soffan med varm choklad, ur den där alldeles speciella koppen, tända ljus och filt!! Där har ni mina kvällsplaner..=) Å dom ska ta  mej sjutton bli verklighet....



image11

Mina älskade vänner..Jag saknar er såå mycket! <3


LOVE

Söndagskväll..



Jaa, då var de söndagskväll igen,å snart dags för en ny vecka.. =)
Helgen var verkligen toppen, som helgerna brukar vara nuförtiden märkligt nog.. Haha!
I går hade jag en riktig slö-förmiddag,gjorde minsta lilla... hmm ja jag städade ju lite innan jag for hem till Mams å Paps. Åkte med Tessan & co. haha..kissen var en riktig vilding!

Väl hemma var allt som vanligt med Mami å Papi, fixade å donade massa..precis som vanligt =)

Å på kvällen kom min Sebastian som jag längtat efter <3 Helt underbart, fast synd att tiden ska gå så fort bara.. Suck* Haha, kommer väl i af vara helt mörbultad efter din roliga lilla lek..Men vänta bara, jag är bara ur form..Haha! Sen är de payback! =P
Hade velat att helgen varit sssååå lång.. men men! Snart helg igen!! =)

Ja, som sagt en riktig myspyshelg var de!! =)

Tänk, att en person kan göra så hjärtat tar ett litet extra skutt och det där extra lilla leendet!! Är inte livet bra underbart ibland??!! Tack! <3

image9




LOVE

Strålande solsken å här sitter jag INNE!!!

Jaa, i dag är det supernice väder ute!! Men jag har inte orkat ge mej ut...Ännu!! =)
Gårdagen vart superskoj..Jag Jennie, å Ida begav oss ut för att hitta hem till Åsa.. hehe! Bodde närma Ida.. men alla husen ser ju likadana ut..så inte lätt å hitta rätt!! Haha

Men tillslut hittade vi, man kan ju inte ha ett stort träd framför husnumret.. De fattar väl vem som?!! *Morr*
Skoj kväll fylld med skratt, fniss & snack =) Kortfattat en typiskt tjejkväll..
Sen bar det i väg på cyklarna ner mot bion..Å din cykel höll ju trots allt Åsa, fasst den var ganska ranglig? Hehe!
Tack för kvällen tjejjer!!

I dag är en såndär typiskt slödag hos mej..Ska börja packa lite sen tänkte jag..Åker hem i eftermiddag!! Ahh, ska bli härligt å ses nu <3

Nepp, ut å njut med er nu! Ska jag göra i af!!!

LOVE

Ingen kunde väl missa kanelbullens dag?!

Jepps, runt hela campus luktade nästan kanelbulle i går.. Man har börjat ta detta lite väl seriöst tycker ja.. =P
Fast lite mysigt sådär.. ett bra tillfälle till att ta en liten fika med nära och kära!!


Som sagt vi kunde ju inte vara sämre än alla andra kanelbulleätare i går.. Så efter träningen blev det fika för Malin och Linan..=) Vi var dock inte så duktiga så gjorde egna.. nee de hann vi inte med skyller vi på... I stället fick de bli Mams kanelbullar som jag hitta i frysen.. Tack Mami!! =)

image7

Ser ju ut att vara goda i af.. Så som Malin mumsar på!! Haha


LOVE


Onsdags funderingar

Tänk, nu har jag bott här i lgh i ungefär 6 månader.. =P Ojojoj!! Åh jag trivs verkligen som fisken i vattnet! Hur härligt som helst verkligen..

Fick en liten flashback på sommaren som varit, när jag gick hem från Air-passet.. och längtar redan tillbaka till den! Mycket jobb å slit var de.. Men ack så skoj vi hade oxå!! =)
Bad i havet.. å jag skulle se flashig ut med stora ringar som örhänge! Självklart tappar jag en i havet.. å de blir upptäcksjakt! Haha, ja så är det när Maria, Henke å Lina är å plaskar i vattnet.. Tyvärr så kom den juh aldrig tillbaka...Buueee* Men vi fick oss ju ett gott skratt när Henke gjorde Valdyk.. Haha!!

Härligt var det!! Å Turkiet med Syster på de.. Såå härlig vecka med massa bad i det turkosa vattnet..=)
De måste vi helt klart göra om ngn gång!!! <3
image6

Å Linas fest.. de var en sjutusans fest de, som vi sent kommer att glömma..Hur var de nu.. försvann Lukas kryckor lr?? =P Nee, jag lånade dom bara lite så jag kom in på  utestället..=P Tss*
image5

Tack för den fina sommarn ni gav mig mina hjärtan!! =)

Men men.. är juh ett tag kvar till nästa sommar, så de gäller väl att passa på att njuta utav den fina hösten.. Nu man ska ta långa höstpromender och bara mysa i soffan med tända ljus!! Så njut nu!!

Starkt av dej gumman att våga, finns alltid här..<3



LOVE

Shopping-galningar..???

Jepps, första dagen på ett X antal dagar som de inte blivit staden på.. Men ack! Vi har juh så skoj när vi gör våra små trips...haha!! Men den svarta klänningen jag bara var tvungen att köpa var ju såå söt!! =)

Tyvärr så har juh min cykel svikit mej.(Hjulet vägrar rulla) På cykelhelvetet!!! Så nu måste jag BÄRA den ner till stan.. Så önska mej lycka till.. för de lär jag behöva!! Haha =P

I dag har de varit en toppendag på universitetet.... Rörelse hela dagen..Me like =) Bara till att hoppas att eftermiddagen/kvällen blir lika bra den.. hehe ska juh för första gången i mitt liv ge mej i väg på lite yoga! =P Så nu kommer jag förhoppningsvis hem som en ny person.. Haha!!
Sen efter det är det tv-kväll juh.. Lr iaf vid nio.. Ikke sviker vi Desperate Housewifes inte.. Myspys med Malin-Palin!! =)

Saknar min Sebastian <3




LOVE


RSS 2.0