Sommarn slut, allvaret början.. i mon

Sommarn, som skulle vara såå länge gick fort.
& Nu sitter jag här i lägenheten redo för en ny höst med nya utmaningar. Saknar Babe alla redan fast han bara åkte för några timmar sen.
Sommarn var helt klart mysig, att bo tillsammans kändes bättre än jag kunnat tro! Haha, å de verkar vara fler som tyckt de.. eftersom ngn var tvungen att köpa en wii spel, för att hitta på något när han blir själv i lägenheten.. Haha! ;)

Ses snart my love!

PUSS!

Bubblor..

Nu låter jag alla problem & dåliga tankar flyga iväg.. Nya tag & nya steg!! =)


Roadtrip äventyr..

Idag var vi på roadtrip, Lina & Jag..Linorna på nya bus-äventyr. Vi begav oss till Jönköping & snanare bestämr IKEA =) Vårt lilla mini-paradis!!!!
Å självklart hittade vi lite smått & gott! Jag hittade äntligen min stekpanna som jag tjatat om i minst fem månader! Haha, men nu e tjatet slut! Haha... tusen tack för en superrolig dag! =)

Dags att bege sig ut en sväng. Spöregn som vanligt. Men som sagt.. det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder..=P




Nu ska jag & min puxes ut & gå! =)

So long

Hårproblem??!!

En kopp choklad gjorde susen när jag knappt kunde prata i dag.. Så nu är jag på G igen! =)
Mitt stora världsproblem har nu blivit blond eller brunett??!! Haha, men de lutar ändå mot de blonda en gång till.
Börjar gå lite för långt eftersom jag i natt drömde om att jag irrade runt på olika salonger.. Suck* så när jag vaknade var jag hheelltt slut! Haha jobbiga beslut! ;)

Nee, nu ska jag fixa till håret lite, som tro de lr ej.. knappt behöver ngn fix i dag.. Räcker med att dra fingrarna genom håret & voila ;)


Målningen = perfekt!

Woho.. Mami & jag är ett bra målarteam..Hade jag inte varit inom blivande lärarkåren hade det lätt varit ett hett alternativ! Gött å springa runt i snygga bralls hela dagen!!
Njae, jag håller mej nog mer till annat.. haha!!

Men behöver ni målare så anliga team Eriksson..:)



..::Spillror::..


O som i oops...

O som i oops.. Kikade lätt i modemagasinet & det sötaste spetslinnet i svart jag någonsin sett.. Hanky Panky..:) And by the way.. Spets är ett av de mest laddade & motsägelsefulla materialen som finns.. Huh??!! Jojomän, det bärs av tradition vid alla möjliga tillfällen & symboliserar både det ena & det andra.. Sååå, nu måste jag ut & skaffa ett.. Hanky here I come!
Spetsen är en stor trend.. vågar du??

Måla hela världen lilla Mamma..



Jag vill ha sol & värme & kunna soolla dagen lång.  Men eftersom solen är så långt borta man kan tänka sig får jag göra lite nytta för ovanlightetens skull..
I stället ska jag dra på mej heta arbetarbyxor & linne..
För i dag ska det målas med Mami..:)



Tvillingsjälar...



Denna tösen har ett hjärta av guld! Det finaste guld som finns dessutom.
Vad vore Lina utan sin Maria, & hur hade Marias liv sett ut om inte Lina fanns?
Hade hon då hittat en annan vän? En vän som var som Lina fast ändå inte?
Hade Lina ännu sökt efter den där vännen om de inte träffats?
En sak vet vi båda, tack för att vi träffades. Inte kunde vi veta när vi träffades vid sådär 3 års ålder.
Att vi skulle mötas efter ett antal år igen, & då bli oskiljbara.
Tack för att  vi båda träffade vår tvillingsjäl<3





..::Håll min hand i vinden:::..

Som en ny människa..;)

Tisdag morgon & vädret är.. TRIST! Vaknade & ville ha kvar Sebbe i sängen hos mig..Men jobbet kallade så efter en stund när han gått....gick jag upp & tog en uppfriskande lång dusch med inpackningar & heella kitet!
Så nu känner jag mig som en ny människa :) 
Så med min nya drog. Teet, sitter jag & myser framför ngn dålig komediserie på Tv:n..& blir pissed off på getingen som ständigt flyger här inne! Snart är han/hon/det ett offer för cosmopolitan...

Sorry kära djurvänner, jag är en utav er..men i detta fall handlar de om getingen eller mig. & jag sätter faktiskt mig i första hand. Men ska göra allt för att han ska få flyga ut genom fönstret.. så oroa er inte ;)

Vill ha..Pappa??!! ;)

Reklamen damp ner i Babes brevinkast & snabbt kilade jag bort för att se vad som där fanns att hitta..Genast såg jag va
jag ville ja..En systemkamera! ;) Om ni inte redan visste så har Lina alltid en kamera sin purse ;) Jaa, Vetlandafolket vet detta mycket väl. Haha! Kanske för väl ;) Såå nu önskar jag mig en ny kamera..

I morgon ska jag hem till Mami & Papi..Ska blinka lite fint med mina ögonfransar för Pappa..! Puh* Tur att jag köpte den nya Dior-mascaran.. Haha! Needdåå..

Bye bye friends and lovers

Välkommen till vuxenvärlden..

Livet är härligt när man kan leva det på en räkmacka..När man kan glida runt lite så som man känner för de,ta dagens som den kommer..

Denna räkmacka levde jag konstant på året efter studentet..Men tur vad väl det att mackan tog slut & riktiga världen visade sig för mig. Men visst.. när jag ser tillbaka på de.. faaann så gött det var! Inga utgifter & dagarna & framförallt helgerna bestod av shopping & massa festande på olika ställen..Glassigt, men de kändes bra att gå vidare till studielån & hopp om en framtida utbildning på universitetet...;)
Japp,jag vill välkommna mej själv till vuxenvärlden..Speciellt i dag har jag samlat många poäng..
Det har varit en dag då jag hunnit med både banken, biblioteket Ica & flera koppar Te;)

Ja, kalla de var ni vill..Men jag vill i af anse att jag skrapat ihop lite poäng, eftersom jag på banken pratade om framtiden.. Woho* Hahahaa...

Nee, nu ska jag återgå till min kära kopp te:)



Strimmor..






Det är bara strimmor, ett litet kliv ut i världen,
vartän vi kom ifrån, vartän vi ska nånstans
Håll min hand i vimlet, människor som tror har en chans,
Människor som tror har en chans
Strimmor, är grus i våra ögon Vart ska vi åt för håll?
Jag kommer aldrig hitta hem igen så det spelar ingen roll
Lasse Winnerbäck Strimmor

Hur ska jag kunna veta, & hur ska jag göra. Hur ska jag igöra för att inte göra fel. Tankarna kommer alltid i fatt mig. Kan inte springa ifrån dom. För dom kommer när jag inte orkar springar mer.
Leendet kan alla ha. Men vad gömmer sig bakom det? & framförallt hur känns det i Hjärtat..där alla känslor samlas?? Kan du berätta? Jag kan, men orkar inte....

Lasse

Vad kan jag säga?! Förutom att gårkvällen var en av de bästa kvällarna denna sommar!! Ngt som vi alla fyra tyckte samma om..& speciellt Maria.. Lasse regerar!! Haha..

Tack för kvällen tjejjer!









.::Ses snart hoppas vi::..

Håller tummarna..

Om ett X antal timmar är det Lasse & vi som sjunger så det ryser i hela kroppen! Håller tummarna till tusen att vädret inte ska svika oss...
Fyra skogstokiga Lasse fans kommer i af röja järnet där! :) Lääännggtttaaarrr!!1

Blev glad efter min shoppingrunda i dag! Sjal, leggings tubtopp & en stickad längre topp.. Som sagt kläder på kläder är juh saken som gäller.. and I like it!





..::on and ond, this love I feel for you goes on and on::..

Baka baka liten kaka..

Igår var det en dag jag vill komma ihåg heella livet! En dag fylld av både skratt & tårar. Men det jag lägger på minnet var skrattet från tre tjejer som inte kan få nog:)

Tro det lr ej så valde vi att stanna hemma & baka heella dagen! Vilket resulterade i många smarriga cookies blev det allt! :) Provsmakade lite.. men sitter med min banan istället!! Sorligt med sant!

Jaa, gårdagen var helt superbra! Tack tjejjer!

Här bakas det.. eftersom jag lyckats kladda ner kinden oxå! ;)






Söta tjejjorna! :) Love!


Stora flickan..

Det är inte lätt för en bästa vän att våga släppa taget av någon som stått så nära mitt hjärta i mer är 10 år..
Vi har gått igenom roliga stunder, stunder av chock där vi mötts i tårar & även fina minnen vi kommer bära med oss genom hela livet.
Ju äldre man blir, växer vänskapen starkare trots att vi inte kan ses varje morgon & hela dagen längre. Men jag vet att för någon som du.. så kan jag lämna henne i tryggt förvar hos dig.
Har alltid känt ett visst ansvar för denna tös, lika gamla är vi..(trots att jag e några månader äldre) Men det ansvaret är dags att släppa nu
Jag har aldrig sett henne så lycklig som du gör henne. Det känns bra & jag vet att du är bra för henne...
Det värmet gott i mitt hjärta när jag ser dig titta på henne, & hoppas att det blicken kommer finnas kvar när höstkvällarna närmar sig & ni befinner er många mil från varandra.

Hon är min lilla vän & kommer alltid vara. Men jag hoppas att vi tillsammans du & jag kan dela på henne??




Regn regn & regn

Igår var det dags att ta picket & packet å fara till växjö! Konstigt nog.. haha packade vi heella bilen full! Slutar aldrig att förvånas över hur mycket kläder man egentligen har?! Plus alla väskor som jag var tvungen att ha med :)

Hade en supermysigs dag med Sushan.. Men självklart kom en STÖRTSKUR när vi åkte.. Haha.. heelltt flumm ibilen men vi överlevde juh det med. Jag försökte tänka att det kanske var meningen att jag  inte skulle vara här.. Haha.. men tror inte Susanna köpte mina tankar direkt heller..:S



Dyngsura, men ändå blir man sjukt glad av att vara i hennes närvaro <3


2008.08.18

..::You touch my skin, change the mode i´m in.
Teach me how to fly just by looking in my eyes.
Every word you say, sets my heart on fire.
Every move you make takes me higher.
Whenever you are here I can heardly breathe
YOU my love, you make everydag brighter::..

<3 Lina hjärtan Sebastian


God morgon gråa himmel...

Ja, jag vaknade av att jag trodde det var mitt alarm som gick på.. Haha, helt väck. Och babe fick sig ett gott morgonskratt. Haha, som vanligt får jag väl säga att jag bjuder på denna...

Jag kan köpa att det är dåligt väder i dag, ska juh ändå bara jobba..;) Men i morgon ska det fina vädret börja då jag e ledig å ska på ÄVENTYR. Upp tidigt i ottan för att åka till lägenheten.. Jaa de hela kommer nog gå bra..
Aotch, nu har hela foten plus halva "smalbenet" somnar.. Smärta! Sååå, jag kanske inte kan gå till jobbet??!! Haha..

Nope, nu ska jag kila.. frukost nästa..

Missade Gossip Girl i går.. Denna wonderbara serie..:)

Bye bye friends and lovers



Solen var är du??!!

Jag gick ut med hopp om att solen skulle stanna framme denna söndag. Att jag skulle få kisa upp mot himlen i mina svarta solglasögon... Så jag gick ut i min kofta & hoppades på det bästa.
 Självklart när vi kom ut ur butiken var det SPÖREGN, och jag konstaterade med en klump i hjärtat att sommarn nog ändå är förbi...:S Eller börjar närma sig sitt slut i af.. Men susanna & jag ska njuta ändå av våran ledighet! Hahahhaaa...

Var lite party i går hos Henke, efter att vi varit på Grill med Babes grannar..=) Trevliga dom där..
Som tur i oturen var, hade Sushi glömt min juice.. Hahha, å jag schwampen Lina hade ingen större lust att dricka rent.. Tro de lr ej.. Hahaha....Åh, förresten så kan hon juh inte göra det utan sin schampbästis Mia heller.. fattar väl alla.. Suck! ;)


Nope, istället blev de en & annan cider! Mumma!!

Sista jobbardagen i mon....Härligt!

Sooo long!






Sikken sötnos..



Den sötaste av dom alla =) Söööttaa Wilma!!!




Var lite ledsen igår.Då höll du mig som bara du kan <3

08.08.14

Idag har Lina en urflippad dag.. Dansar runt & anser att jag själv skulle passa utmärkt i en MTV -video.. Ja kom så får ni själva bedöma! Haha...

Nu börjar nedräkningen till ledigheten, då jag ska leka med Sushi hela dagarna å mysa med min kärlek..
Jobbet snart då.. kör enkelt å simpelt i dag, en diadem fläta..=) Smidigt & enligt mej snyggt!

Have a great day!


So long, nu ska jag dansa vidare en stund..=P

Fikamys!

Vad kan vara bättre i den regninga sommarn är lite myspys med sötnosar!!
Här visade sej inte regnet... som de gör nu =(
Fikastund då Sushi fyllt 22 =)





Mina favorit-tjejjor! =)

08.08.12

Vaknade upp hos kärleken idag, kändes lika bra som vanligt. Mensommaren arbetande timmar börjat ta ut sin rätt nu..Därför tog jag mej allt en liten sovmorgon idag! =)

 JAg börjar sakta men säkert bli lugn! Haha.. jobbet sliter på min överenergi..;) Får jag själv tala så anser jag att tom. mitt pratande blivit mindre..WHAT??!!! Shit, jag måste vila ut mig nu.. så jag är Babbel- Lina snart igen!
Hehe, jag är nog de lagom till helgen.. Babe & jag har nämligen ett nytt litet knep som vi ska testa på.. Men de är en hemlis.. Men foto kommer komma ut på bloggen!!! =P Haha..


By the way.. satt & kikade lite igår.. Funderar på å gå till en fotostudio här i närheten.. låter så spännande & ngt så roligt!! Flera år sedan jag fotade på ritkigt nu.. Jaaa, de måste vara.. på Gymnasiet! Ojojoj, så gammal jag blivit nu! =P
Såå, de får nog bli på min önskelista till julen som närmar sig sakta men säkert..Haha!!

Sitter & funderar på om jag ska återgå till brunett, lr om jag ska vara "blondie" ett litet tag till.. ärligt så trivs jag i de blonda slingorna till tusen. Men vad kan slå ett riktigt gyllenbrunt hår??!!






..::The way you kiss me goodnight:..

...

..::Finns alltid här vid din sida
även om jag inte syns
så e jag din egen levande skyddsängel på jorden som önskar dig all lycka::..



Detta Sms fick jag av den som visste vad jag behövde höra mest för stunden.. <3
Denna flicka kan ge mig tårar, tårar av lycka att få vara hennes vän. ÄlSkAr DiG!




RSS 2.0