Regnig Söndag..

Nu är de slut på praktiken, så nu är jag på plats i Växjö igen ;)
Haft de bra hemma de 2 veckorna jag var..

Begravningen var sååå fin. Allt så vackert och fridfullt. Än känns de overkligt, vilket vi brukar prata om. Marcus, som alltid var glad å superstort leende på läpparna, och de där härliga skrattet du hade..
 =) Det är de vi ska minnas utav dig, å vilken underbar människa du var!!

Som prästen sa, eftervärme!! =) Ett mycket fint ord... du finns med i våra tankar och hjärtan. Och där kommer du, Markus stanna för evigt!!!

Å i fredags var de bowling som gällde för fulla muggar.. haha!! Riktigt skoj.. å Lina & Jag kom ju nästan på toppplacering :P Stolta!!! Mysigt var de i af.. tack kompisar!!

Sen for syster å jag hit till växjö för en mysig Siss-helg!! Superhärligt, med både bio, shopping och god mat! =) Något som snart skall göras om.. okej?! =P



Å mina älskade vänner, tack för att ni finns där i vått och torrt! Finare finns inte!! <3

Love


Torsdag eftermiddag..

Ojojoj.. vad jag drömde i natt!! Heeh, drömde att syster å jag irrade runt på nån flygplats å inte hittade bilen å allt var de var..:P Hehe!!! Hur jobbigt som helst...Men vaknade pigg och glad när klockan ringde 4:45.. Bara upp å hoppa!!! =) Lr hoppa och hoppa.. vaknade juh med träningverk från gymet! Men de finns juh inget bättre.. Haha när jag var på löparbandet gick de förbi en gubbe som bara..
-Oj, du har bråttom du! Hoho
I´l take that as a compliment ;)
Är man väl där så ska man väl kämpa lite..Kan ju inte träna lite halvmesigt heller.. nene!! Haha..

Åh, i dag har de regnat heeellla dagen! Ska bli mysigt å åka till Sebbe lite..<3

Åsså var de detta med håret oxå..hmm ska de bli lugg lr inte??!! Jaa, de tåls att tänka på..
Förresten.. Grattis på födelsedagen Elin.. HURRA HURRA HURRA!! =)

Skutta på i vattenpölarna!

LOVE

Blivande Idolsökande?? :P

I dag är det en sån där slö eftermiddag.. Å de regnar å är allmänt tråkigt väder ute.. Därför de känns extra bra när man snart ska rigga om å bege sig till Gymet för att plågas lite =) Me like.. hehe!!

Fastnade framför Idol i går.. som vanligt ;) Att vissa människor på denna planet Tellus inte förstår att sång kanske inte är deras kall på jorden.. hehe!! Men vi tittare har juh otroligt skoj åt dessa nissar..i af jag! Moahahahaa* Och jag måste nog erkänna.. att jag innerst innerst inne är lite avundsjuk på folket som går till final! Vem skulle inte vilja ta emot jublet från publiken när man ställer sig på scenen... Men suck* Vad är en plats i Idol-finalen??!! =P

Därför måste måste måste jag bara få provsjunga de nya sing-star!! Ahh, blir juh alldeles till mig när reklamen kommer..Lättroad?! Jepp, that´s me ;)
Så kompisar??!! Nu samlar vi som sjutton så vi kan köpa de nu...=) Ja, bäst å förklara för folket.. att jag har en viss förkärlek till allt vad karaoke och sing-star heter!! Men ni måste hålla med mej.. det är juh bara FÖR kul! Wiiee*

Såg en sååå söt liten voffsing i dag!! Nawww* Jag smälte direkt å önskar nu att vovsingen min var liten hundvalp igen!!! =)



Nähä, dags å göra lite nytta.. har en riktigt tjock bok  som ligger å väntar på mej...*morr*





LOVE/ Lina


Bara att se fram emot de..=)

Jepps, de sa hon på resebyrån, när resan var bokad klar å planerad in i minsta detalj.. hehe!!
För den 26:e December far bästisarna Maria å Lina på nya äventyr ;) Lr, äventyr å äventyr..närmare bestämt en solsemester över nyår!! ;) Wiieeee*
Så, det enda vi hoppas på är att det ska vara rekordvärme på Gran Canaria.. Önska kan man juh alltid..och som man säger..hoppas man tillräckligt mycket så kan de bli verklighet.. Så hoppas hoppas hoppas!! :) Vi ska i af ligga i poolen å dricka drinkar även om de så ska vara 13 grader ute.. haha!!

Ah! Helt slut efter ett spinningpass e man oxå! Härligaste känslan som finns!!

Åh lycklig är jag oxå, så inni bombens =)

image1
 

Ny dag, nya möjligheter..

Ja, då har skaffat en läcker blogg nu då.... Dags för mig med att uppdatera mej lite....=P

Veckan har varit hade jag helst dock önskat att jag kunnat Turn back time..Så det hela inte hade behövt hänt! En vän omkom i en mc-olycka...Tänder ljus för dej hela tiden,och tankarna går till dig och närmast familj! Men du kommer alltid finnas i våra hjärtan..Du gav oss de skratt och leenden som bara du kunde..Många fina minnen som jag ska ta med mig och se tillbaka på....Tack för att jag fick lära känna dej!!!!


Egentligen borde jag göra en massa saker nu, packa, städa, plugga..Men orka ta tag i saker just nu... Följer min instiknkt..ÄR man inte laddad för plugg, är det bättre att göra andra saker,så kan man plugga en annan dag =P Hehe!!

Andra Växjö-veckan har ändå varit bra! Har juh träffat min campus-bästis Malin en massa.... Vad vore mina kvällar här utan dej.. Å snart blir de Grey´s Anatomy & alla serier vi bara INTE KAN MISSA!!!!! Å kommit in i höstens träning med.. sådu gäller det å bli fit fot fight inför vintersemestern 2007 =P För nån beach hann vi juh inte med.. så mycket jobb som de blev i sommar..*Pust*

Nepp, så nu är de hårdträning, cashewnötter & Vatten som gäller =P Maria ställer du??!!

LOVE/Lina




RSS 2.0