Roadtrip...

Ahh, i går var vi på riktigt äventyr!! =) Robin, Rannes babe.. mådde ite riktigt bra så vi bestämde oss för att skjutsa hem honom till lilla V...Åh, självklart är jag inte den som tackar nej till en liten roadtrip.. Jaaaa, ni som känner mej vet att jag ÄLSKAR detta!! Haha..
Sååå, framåt kvällen efter alldeles för mumsig tacobuffe hos Ranne, begav vi oss i den supertuffa Hondan mot vårt älskade Vetlanda.. Med Ranne som chaffis och mej som första Dj, kunde ju resan inte gå annat än perfect ;) Med härlig musik for vi längst fram med vägen!!

Väl framme släppte de söta kärleksparet av mej hos Sebbe en sväng!! Ahhh, såååå mysigt att träffas en liten sväng, medans Ranne släppte av Robin! Saknar Sebbe såå mykke, så en liten kram å puss satt inte helt tokigt inte ;) Hihi!! Efter lite gos var de åter igen dags att fara hem till Vxö...
Denna gången med mej som racerförare och Ranne som Dj.. hehe en salig blandning med massa hits, och framförallt smurfhits! Ahhh... Grymt rolig resa..
Kvällens höjdpunkt var när vi tog en liten picknic med bilen i skogen, med våra flurries med chokladsås.. Haha!! Två virriga brutts på äventyr! ;) Det är vi de..

Men timman tillbaka kändes kort.. alldeles för kort, hade kunnat köra ett bra tag till.. bara så skönt att sitta och skratta och flumma i mängder! Det behövdes efter helgen som varit..=/

Men nu dröjer det bara två dagar tills nästa Roadtrip tillbaka till Vetlanda och våra favoritpojkar... å denna gång får vi stanna nästan en hel vecka.. längtar!!!


..::Fina flickor får fisa::..

Lilla Mami...


Ahhh, i dag e de synd om min lilla Mami..<3
I går ringde pappa mej när jag var på parteeyy å var alldeles skärrad.. Mamma hade inte kommit hem från jobbet å klockan var ändå nästan tio.
Skiträdd tar jag reda på numret till chefen, och pappa ringer dit.. Tusen tankar hinner slå mig innan pappa ringer igen å säger att Mami  är på sjukhuset.. Hon hade på ngt konstigt sätt lyckats skära upp mellan knogarna på jobbet...Tacka gudarna för att det gick bra!!!


image72

Så söta Mami & Papi...Oj, vad jag saknar er..men snart kommer jag hem!!


..::Ni är det finste som finns::..

Ännu en solig dag.. fylld av tentaplugg.

Ja, i dag har de nog vart värmetopprekord.. wiieeee* Men men, lyckans ost som vi studenter är har dagen varit fylld av tentaplugg och även lite sökande av vetenskapliga texter!! Ge mej lite ledigt för tusan..

Hatar verkligen detta förbannade jävla tenta.. (sorry mami, men de var befogat).. Haha!!!
Efter skolan så gick Mim och ner å sola lite vid husknuten, hehe skulle plugga.. men eftersom vi inte hade setts på heeellaa dagen. Så var vi tvungna att prata lite annat juh =P Men men.. efter en hel dags pluggande var vi värda de! Hehe!!

image70
Detta är just nu mitt liv, roligt lr inte??!! Jaaa, tur att det är liite färgglatt i af!! Kill me...
Längtar som tusan tills detta är över, då är de bara att sätta igång med nästa uppgift...

En sak är klar i af... När denna tentaperiod är över, då hittar ni mig i Gallerian med flera fancy kassar! Kan jag ju hoppas i af..=P För som sagt, har man pluggat mykke, måste man unna sig lite. Å såhär mycket har jag inte pluggat på länge länge...

I dag blev jag lite glad i af  =P Ska i väg till Martina sen (när pluggandet är färdigt).. Var verkligen evigheter sen vi sågs. Lite tråkigt.. men samtidigt kan man förstå.. båda har fullt upp och att jag ofta åker hem till Babe på helgerna.. Har mycket att ta igen så de ska bli en mysig kväll...

image71
Haha!!Den här bilden var inte tagen i går.. =P Flleeeerrra år gammal.. Å tror både Martina och jag kan hålla med om att man blir snyggare med åren.. Men grymt stolta var vi över våra nya brillor.. Saknar den tiden!



..::Hemlängtan::..

Bli inte lurad av vädret..

Ne, det ska jag tala om.. Klä er inte för bart än... Då kommer förkylningen och knackar på dörrn!! Säger jag själv som suttit och solat HELA dagen.... Hehe, men de gäller ju att passa på när den väl kommer. Å tentaplugg i solen e juh bland de bästa som finns...Men hmm, jag som är inne på å läser om energi, hållbar utveckling å bla bla bla.. vet ju mycket väl att man ska skydda sig mot solen just när nedbrytningen av klor och brom är i full gång.. Men what the hack.. ska man böja jobba på brännan till sommarn, är det bäst att sätta fart..=P Men jag kör med att jag satt i lä på min franska balkong, så strålana nådde inte dit.. Säkert att min lärare skulle köpa detta. Men i af!!

image69
Burn baby burn :P Jepps nu har de lagt sej.. det röda på nosen, dagens början till en bränna 2008..Haha!!


Kom precis efter en härlig grillning med tjejerna.. Å vi kan alla säga: - Jonnys senap slår allt!!!! HAHAH!! =)
Riktigt mysigt var de, men sjutusan så kallt de blir.. sitter å småhuttrar lite nu.. Brrrr* Ja, just de.. vi kom ju inderfund med att det var sommarns första korv =P
Åhh, jag slår vad om att vi har den fräckaste grillen på campus.. woho*

Just de, jag gjorde ett test häromdagen!! 27 år??!! What, de var min mognad i ålder.. ojojojdå..=) Hehe.. här är man mogen.. Å vissa som påstår att jag e lika omogen som en 14 åring!! Sebbe, se nu har vi detta svart på vitt.. Haha!!

Hörde av rykten att min bil är ute och crusar på stan??!! What Mami??!! Är de du som kör runt med min pärla.. Oj, vad jag saknar den nu!! Men snart pärlan är jag hemma, & då ska vi ut..Haha!!


..::Sommarn är här igen och allt känns så underbart::..



 


Wow.. är detta sommarn??

Japp, då vart man hemma efter en underbart härlig morgonpromenix!! =) Ahhh, man får så mykke mer enegi så fort solen tittar fram..
När jag gick i dag på morgonen och lyssnade på musik, slog mej tanken... är detta sommarn som är på väg??!! Wiieeehooo* Håll i dig tills Juni.. snnäälllaaaa!!!!!

Dagen består i dag av:
*Skola
*Lucha med Mim
* Plugg på slottsängen med Mim
* Träning
* Tentaplugg, Tentaplugg, Tentaplugg..

Mkt givande dag i dag.. =P
 

Sååå varmt ute, så nu är de klänning & sommarskor..Wiieeehooo* ME LOVE!!

Dagen börjar med gröt.. Urk, i denna värme!! Haha.. men men! De får gå ner i af... Så lyxar vi kanske till de med ngt annat sen  på ängen;)




image66

..::Här kommer våren, de har jag lärt mej::..

Underbara Söndag..

Haha, söndagarna brukar ständigt för studenterna kallas för ångest-dagen!! Hehe.. men i dag är de ingen ångest här inte.. Dagen börja med cute sms från Babe..<3

Sen efter ngr sms var förmiddagen fixad.. Mim och Lina bestämde sig för att plugga nere på slottsängen. Så vi tog, filt, brillorna å lite dricka och gick ner till den underbara solen =) Som den lös å värmde oss.!!!
Haha, tyvärr blev de inte så mycket plugg, har knappt hunnit med allt viktigt snack på hur länge som helst. Så de blev bara snack och snack.. Å massa mys på ängen!! Å framför allt skratt när en kille öppna balkongen i bara kallingarna å börja snacka på ryska.. Haha!! Han trodde la han var på hotell lr ngt..=P Whatever!!

image64

Där låg vi och talade om allt viktigt i denna värld tills vi båda började känna hur det började klia i shoppingfingrarna.. Sååå vi kilade hem och riggade om till Shoppingen..=P Ahhh, saknat mina shoppingturer med min Malin!!

Jaa, lite blev de handlar i af.. å lite lunch oxå. Men attans va arga vi var när uteserveringen var full, så vi fick käka inne..*morr*
Men myysss var de ändå...image65
Jepps, då var en del av vårens plagg inhandlade =) Wiieeehhooo*

I dag är allt verkligen toppen.. Solen heeella dagen, å kvällen avslutas med Pretty Woman med Malin.. De enda som skulle kunna göra mig ännu gladar... Ja, det är en puss från Babe!! <3



..::Lycklig & förvånad::..

Syskonkärlek <3

I dag har my Loving Siss varit här.. En underbar dag med massa mys skratt och flams, så som det blir när man kopplar ihop Lina och Sara en heldag själva!!

Jag har verkligen kommit underfund med att sara är en sån underbar person som man bara älskar mer och mer för varje dag som går..
Utan dej hade jag inte klarat mej, en sån fin syster som har de bästa råden och finaste ord att säga, och det magiska är att hon vet exakt när och hur hon ska säga orden....Den finaste systern på denna jord.. Å det finns bara ett ord för de.. Syskonkärlek<3

                                    

                                         En helmysig picnic =)





Å efter picnicen blev de träning på utegymet vid sjön ;)

          


Saknar dej alla redan, Världen bästa Siss!!!!



..::Where only watching the stars::..

Hockeyfinal & Sushinight =)

Jaa, då var det då dags för Lina att lära sej äta sushi i kväll.. På ostadiga ben, begav sej Ranne och jag ut för att köpa det sista för att det skulle bli en lyckad sushinight! =)
För visst är det lite så.. ska man någonsin kunna bli lite fancy fancy, så är ju faktiskt Sushin ett måste.. Haha!! Vet att mina vänninor(haha) håller med mej om detta.. Sushi, vinka å köra XC90 lr Audi.. Hehe.. jaa detta hemmafru liv... undrar jag om de kommer bli av.. Men de låter inte så tokigt.. Dricka latte, fixa manikyr och proppa stats-jeepen full med shoppingkassar.. ÅÅhhh... underbart! Okej, Lina back to reality och kvällen som var..

Som sagt  jag satt å var dundernervös för hur jag skulle kunna äta det där äckliga och gröna som faktiskt luktade ehm,Pekka??!! Men riktigt gott faktiskt! Ngt jag gärna ställer på igen.. så nu är jag ett steg närmare Fancy-världen än vad jag var innan! ;) Haha....


Hade verkligen en superskoj kväll, tack vare er tjejjer.. som förgyllde den till tusen!!! =) En heeel crazy kväll.. med ljudnivå upp till tusen!! Hehe...=P Märkligt att sex tjejer kan låta som ehm... ja ett dunderparty!! Haha!!!

image49

Det härliga Sushigänget.. Men den ena pärlan saknas.. Våran Ranne..(fotograf, en mykket bra sådan.. ehm..Sivans i ons..HAHA)

image50

Jag & Carro is in Sushiaction..

image51

TADA!!! Time foro Sushi girls!!! =)


Å pricken över I:et.. HV TOG GULDET!!! HV-BLÅ!! Tjaaa-La-La-Laalaalaa


Vårsolen..

Ahhh, sitter å njuter vid min franska balkong och solar...& ur högtalarna spelas Solen i Ögonen =) Kan man må bättre då??!! Nope, Winnerbäck & Sol, då är jag mer än nöjd!!

Längtar så till sommarn..Då ska vi tillsammans med Lasse göra kvällen minnesvärd!!!!!
image48

Vi är lördagens änglar som virvlar i stan
Vi är dom som du hatar en söndag på dan
Vi är dom som kan skratta åt allt som är svart
      vi är dom som har hjärtan av ädel titan

Vi är änglar med blickarna högt i det blå
Vi är dom som förlorar men jublar ändå
Vi är dom som kan skratta åt allt med varann
vi är dom som kan gråta när ingen ser på

Vi är gårdagens kärlek och stora i orden
              som vaknar med skräck och panik under borden
               Vi är dom som vill ha allt
     Vi är pojkarna som lovar tusenfalt

Vi har solen i ögonen
      Och spilld mjölk överallt
Det stinker av gammalt groll
        men vi har skuggorna bakom oss trots allt

Vi är dom som kan dansa när det kränger för hårt
Vi är ängsliga höns inför sånt som är svårt
Vi är dom som vill härja som vinnande hjältar
vi kan om vi vill men vi kräver support

Vi är lördagens änglar och söndagens knott
Vi är dom som förbannar det gråa i grått
Vi är rastlösa änglar och virvlande dårar
Vi är dansande clowner på ont och gott

Vi är inga yuppies med feta cigarrer
Vi är yviga pojkar med för stora gitarrer
Vi är dom som vill ha allt
Vi är pojkarna som lovar tusenfalt

Vi har solen i ögonen...

Vi är skrattet i halsen och knaket i fogen
Vi är rastlösa själar som irrar i skogen             
Vi är dom som är kungar om natten på krogen
 Vi är dom som vill ha allt
Vi är pojkarna som lovar tusenfalt
Vi har solen i ögonen...
LarsWinnerbäck




Parteeyy..

Jaa, i går var de då dags för basgruppsfest.... Självklart ska det alltid starta med lite insidenter innan man kommer iväg..=P Som vanligt hade jag stumpbyxor-problem... Men efter en snabb cykeltur till Ica i high heals så var vi redo för fest!!
Fördrinkarna hos Ranne var toppen, å de toppades extra när vi kom till Johanna.. (What a lovely apartment!! Heelt superfin)... Där bjöds på ännu mer martini blandat med saft! Riktigt gott ;)
Efter en härlig vinst i hockeyn å massa skratt å flumm bar det iväg till sivans..
Där det fälldes en hel del roliga kommentarer:
- "Drick inte med näsan"
- "Man måste vara 21 för att komma in här".. Eehhmm, i vi är faktiskt 22 grabben! Plus att vi ville bara ha vatten i baren....
-"Ojdå" (när Ranne kom ut från toan å blev en aning chockad)
"Jag är en hund som heter Svarta Max" / Tilde
"Jag hade kul när jag skrämde er ända till Sivans" / Martin
"Nu lägger vi i kärringbacken" / Ranne & Jag
"Det känns som man är PÅ Grekland..eller Thailand" /Ranne, när hon skutta upp på bordet ;)
"Ni vet att de är 21årsgräns här va?" / Bartendern

Hehe, lite internt mej ack så skoj!! :)




Jaa, en helskoj kväll.. fast har kommit underfund med att jag inte skulle tagit emot min partyprinsessas Rannes drink.. Men va fasen är de fest så är de!!!! Helkul i af.. som slutade med att jag hmm.. nästan missade att svänga i nerförsbacken när de kom ngn å gick.. Å dessa fyllon som inte kan gå rakt på vägen hem från sivans.. Haha!

image47

Redo för lite BG-ferre =)


image46
Ojojoj, såna här bra toaletter skulle finnas överallt.. tacka vet jag kompistoan! =)



..

Lill-lördag..

Ojojoj, snacka om att Linas dag började med effektivitet.. Upp tidigt i ottan för å plugga på den förbannade tentan! Solen sken å allt var alldeles underbart!! =) Sen bar det av till stan med Carro å Ranne.. lr rättade sagt systemet..Hehe! Är de basgruppsfest på en lill-lördag så måste man ju ha lite att surpla på till kvällen.. Men själv så tänkte jag ge mej på vinet jag fick av Ken.. Hmm.. Blir spännande! Tysklandsvin brukar juh aldrig sitta fel =P

Men sakta med säkert försvann solen, å ersattes av regn!! Buueee* Hoppas hoppas solen kommer fram. Är de ngt pucko här på campus som dödat en liten spindel??!! För i dag hade vi beställt strålande sol..

Jepps, snart dags för lite skola innan partyt drar igång.. med lite fördrinkar hos Ranne!! =)

Såg min lacoste tröja som hängde så fint i garderoben innan.. den som jag en gång ansåg att jag kommer använda mykke, Används i dag för första gången..Suck* Skärpning Lina!!!!


..::I natt är hela staden (campus)vår::..


Åldersnoja??

Ja, då fick jag precis reda på att jag levt i 8057 dagar, å herregud.. så länge å inte åstadkommit mer!! =P Det är skärpning fröken Lina som gäller!! Så många dagar, och du har inte hunnit med fler resor å roadtrips! Jaa, jag får helt enkelt lägga ett april-löfte, eftersom nyårslöftet sprack ganska fort!

Nu är det Roadtrips, weekend och resor som gäller för mig framöver..Såå vill ni åka, let me know!! ;) Vad jag dock funderar på är hur jag som student skall kunna ha råd med allt detta.. Tack & lov finns de en mami och en papi!!

För det är faktiskt sant.. mitt skoförråd, börjar bli lite för fullt..så det behövs nog lite skor att göra de andra pumpsen lite sällskap i garderoben...Så en liten trip till Barcelona hade inte vart helt fel...=)

Åhh, jag önskar jag hade en garderob man kunde gå in i..Åååhh, rena himmelriket. Men Lina var tacksam för de du har i stället.. Bla bla bla bla bla.. Jag ska nog skaffa de som löfte i stället.. Vara tacksam för de jag har.. Å sluta vara så krävande när de gäller allt som har med shopping och göra.. Men hallå hur kul skulle de vara egentligen?? Njae, jag fortsätter nog stadigt på den vägen jag redan går på.. ( I mina fantasier på shoppinggatorna i NY)


Förresten, så saknar jag min gamla Mobil, som var såå jag.. suck*

..::Oh Lord, wont you by me a mercedes benz??::..

Helgen som var..

Jaha, nu var festligheterna och helgen slut, och ännu en ny vecka med nya tag..=( Suck* Orka med allting säger jag bara!!

Helgen vart i af toppen, efter en rolig bussresa, med snack, illamående å huvudvärk kom Linisen och plocka upp mej i den utmärkande gula, men dock läckra bilen! ;) Jag som trodde de skulle bli mysigt resturangmys på kvällen... men ikke ikke.. I stället bar de väg hem för att snabbt get ready for a parteyy!! ;)
Verkligen en toppenkväll, med underbart sällskap, polisbilar som stannar..(Oups*) och grymt snygga dance moves på heta Utposten.. Haha!!
Men blev grymt förvånad när jag kommer ut i högklackade pumps, klänning och strumpbyxor.. SNÖ??!! What??!! Gissa om vi alla blev grymt sura... Å jag som bara hade mina sommarskor med mej hem.. Typiskt!

Men men.. nu är den i af borta, har blivit ersatt med regn.. Mindre skoj!

                      

Tack för kvällen!! :)



..::Tack, för allt ni gör för mig, utan er skulle det aldrig gå::..


....





..:: Please,let me open your door, and walk in to your life::..



image36



Face Stockholm...

Jag har blivit kär!! Var på Face innan och fick rådgivning och smink..Guudd så underbart det var att sitta där och se hur bra de lade grunderna till Make-up:en..=) Helt sjukt skoj.. Börjar nästan fundera på om man skulle pluggat cosmetolog.... Men njae, jag håller mig till mina älskade små knott....

Fast nu e ju det dumma.. att jag är ett X-antal hundralappar fattigare.. *Suck* Men de var det sjutusan värt! =) Hehe!! Fiinna produkter, får vi hoppas i af =) Tack Sis, för den fina julklappen!!

Just de, på mitt kylskåp sitter den fiiinna biljetten.. I Oktober drar jag plus 9 pers till på Björn Gustavsson & co. Haha.. Kommer bli riktigt skoj, å mysigt att äta lite innan.. fast nu är det ju ganska långt kvar tills dess.. men i af!! Innan dess skall de bli en grym sommar, med jobb å massa sol (hoppas jag i af ).. Å det viktigaste av allt WINNERBÄCK!!!! =) Wiieeehooo* Då har jag bestämt solsken och skönsjungade tjejjer..(Mia, jag & Sushi)

Är riktigt sugen på en weekend.. antingen London lr Paris... Med enbart fancy shopping, Drinkar & Massa skoj!! Ngn som är intresserad på att joina mej på denna lilla trip??!!


Hahahaha..Guudd, jag sitter juh här och skrattar högt när jag tänker på vårt cykeläventyr vi hade i går =p Haha!! Aldrig har jag haft så skoj på vägen till City.. Å konstiga ljud från Rannes däck... lr var de väskan??!! Haha..
Nee, usch så synd jag tyckte om dej som fick cykla på ett halvt punkterat däck!! Dessa jädra cyklar som alltid ska krångla..Men efter mycket om och men kom vi i alla fall till stan, och hittade en pump =P
 
image33
Haha, här är i af alla på G.. efter ett cykelras(som vi inte talar högt om) Haha!! Attt man kan ha så skoj på en sak som rullar och har två hjul och styre..:P

      Denna Baben var i alla fall på G, Även efter cykelraset..men ta inte åt dej =P

Efter mycket om och men blev vi alla glada efter en morotskaka och lite juice på Tufvan..=) Ranne & Catrin är pigga och glada å på väg till föreläsningen..     Sooo Cute!! =)               


     



..::Det gör såå ont::..


8 April

Då var det en ny vecka med nya tag... Känner mej lite vilsen här i Växjö, lever liksom inte riktigt någonstans just nu... Det enda jag vet att jag har, det är min resväska som jag ständigt kånkar på var och varannan helg. Vill inget mer än att stanna kvar i Vetlanda när det blir söndag kväll... Men men.. måste tillbaka till Vxö.. Å här är verkligen allt underbart egentligen!! =) Det härliga tjejgänget är bara för underbart!! Bättre brudar får man leta efter..=)
Men ändå är det ngt som gör att jag vill hem.. Tror det är det där som kallas för kärlek??!!

Haha, vilka pengadiskussioner vi hade i går Ranne och jag! Haha, det är inte lätt att vara stundent och lägga upp sin studieplan inte ;) Men men.. vi ska nog lyckas till slut i af! Mysig lunch hade vi i af!! Tack!!

Blev dunderglad häromdagen när Mami kom förbi hos Babe och lämnade lite nybeställda kläder..!! Woho!! Jag som älskar att gå modevisning!! =) Tro de lr ej, så passade faktiskt allt.. har en förmåga att alltid få hem fel storlekar eller fel modeller..*morr*  men icke sa nicke! Alldeles korrekt!! Good Work!! =) Så nu har även jag liitte nytt.. Kunde verkligen behövas.. hehe! Lr inte??!!
Men som min goda vän Linda sa igår..När man pluggar måste man berömma sig själv med lite kläder då och då.. OCh det är precis det jag gör..Hihi!! Då och då blir ganska ofta ibland.. i af om jag å Malin släpps lösa på stan...=p Men so what!! Ska de va så ska de!! =)

Saknar mina tjejjer såå mycket, ni vet vilka ni är! Kom hem för jag måste få krama er lite!!!



                                                                              
  

Torsdag å de å mulet..

Det är väl bara sååå typiskt!! Vi som tänkte grilla och fira när eximinationen är klar i dag.. Men ute ser det dundertrist ut =/ Supertråkigt.. Men men.. finurliga som vi är kommer vi säkert hitta på ngt skoj hemma hos Malin..=) MYS ska vi ha i af!! :)

Var nere på stan en sväng å shoppade lite med tjejerna häromdagen, en lång skjorta.. vilket kommer ta lååånng tid innan jag vänjer mej vid att se ut som en pyjamas-tjej.. Hahahaha!!! Needå, de kommer blir såå läckert, får vi hoppas i af!!

Sommarn, kom nu.. Förra året satt vi nere vid husväggen och solade vid den här tiden..Buueee* Ge mej värme och sol.. Annars drar jag till L.A och söker värmen där!! Joina??!!

Nuu är det eximination som gäller.. AAAHHH!!!!

Snart är det heeelllgg...=)

image26

Grattis i efterskott Cilla!! Hoppas du hade en dunderbra dag.. PÅ Lördag blir de mys & Fika!! =)


.:: Inte ställa upp för sina vänner??::..

RSS 2.0