Vänskap..

Vaknade i dag av att det regnade mot fönstret... Lika tråkigt som vanligt!! Man kan ju ifrågasätta sej ibland varför man flyttat till den stad som är topp tio i regndagar..=/ Men men.. när det väl är sol.. då är de vackert!!

Men var ändå på ett bra humör.. tack vare dej Susanna!! Du gjorde alla mina funderingar å bekymmer flyga iväg med drömmarna i natt!!
DU var en diamant i går!! =) Det är så skönt med dej.. hur länge har vi känt varandra nu..Måste vara i 10 år nu??!! Inte konstigt att vi känner varandra utan och innan.. image21
Vi har hjälpt varnadra genom skratt & tårar.. vilket jag endast tror gjort vår vänskap ännu starkare!!!! VI har klarat alla hinder.. och det visar att vi alltid kommer vara vänner..vad som än händer kommer du alltid ha en stor plats i mitt hjärta!
Du är min egna lilla Sushi, hihi tänk när de namnet kom ut trodde vi aldrig att det skulle bli ditt extra namn ;) Klyftig grabb den där Tobbe!!

Tack för att du alltid finns där för mej gumman, dag som natt..som du alltid säger! Det betyder.<3




..::As we go on, we remember
All the times we had together
And as our lives change
Come whatever,
We will still be friends forever::..


Våran låt och kommer alltid att vara!


Tillbaka till verkligheten??

Ja, då var man tillbaka efter ett långt uppehåll från Växjö.. Kändes både roligt och tråkigt när jag lämnade å åkte hit.. Men som sagt, är ju hemma väällddiigggtt ofta:P
Så de e nog inga problem.. Men kommer sakna min Babe!! <3

Juluppehållet var i af det bästa man kunde tänka sej.. Julafton var toppen med allt man kunde tänka sej, mkt fina presenter, mykke kärlek å mys! =) Precis så som julen ska vara..image18
Det var ju även två utsnygga tomtar som jobbade hårt den eftermiddagen/kvällen!! Haha å lite supriser hann vi med oxå..haha lurade Mia totalt!! *asg* =)

Snabbt när julen var överstökat bar de av Närmare bestämt Playa Del Inglés!! =) Woho* Resan Mia å jag längtar sååå efter! =P
En vecka full med Sol, badande å en och annan drink=P Äckliga sådana..Haha!
Längtar redan tillbaka nu när de bara regnat å är ett jävla skitväder här hemma!! Menn.. såå finna minnen som jag kommer ta med mej...Tack för du gjorde resan såå underbart rolig!

image19


 Å nu kommer snart Sofie hit!! =) Wiieeee!

RSS 2.0